Vizija i razvoj Pan-peka

PAN PEK, trajni partnerVizija Pan-peka je biti vodeća tvornica u pekarskoj industriji po kvaliteti i kontinuiranom razvoju svojih proizvoda, ali i po odnosu s potrošačima u svakom trenutku – od preuzimanja narudžbi do isporuke proizvoda. U tome su podjednako angažirani svi zaposleni od prodavača do poslovodstva poduzeća. Upravljanje kvalitetom dio je poslovne strategije Pan-peka, čiji je temelj upravo zadovoljstvo potrošača ponuđenim proizvodima i uslugama, a ispunjenje zahtjeva i očekivanja potrošača preduvjet su za uspješno poslovanje u sve oštrijoj tržišnoj utakmici.

Godine 2004. kupljena je najmodernija tunelska peć koja je omogućila povećanje kapaciteta proizvodnje, a 2005. godina se krenulo u proizvodnju smrznutih i pretpečenih proizvoda za što je bila potrebna investicija u komore za smrzavanje i hlađenje pekarskih proizvoda. Danas je PAN-PEK među vodećim poduzećima u pekarskoj branši u Hrvatskoj s jasnom vizijom daljnjeg razvoja proizvodnje, širenja maloprodaje i razvoja novih proizvoda. Dosadašnji rezultati, te tehnološko-ljudski potencijali koje PAN-PEK posjeduje omogućava mu da se uhvati u koštac s konkurencijom iz Hrvatske ali i iz inozemstva, te proširi svoju maloprodajnu mrežu na ostala područja Hrvatske.

PAN-PEK je osnovan 1992. godine kao prvo privatno pekarsko poduzeće u samostalnoj Hrvatskoj. Ustrajnost na kvaliteti proizvoda donijelo je Pan-peku jednu od vodećih pozicija na tržištu pekarskih proizvoda. Jasnom vizijom i dosljednom poslovnom politikom, te značajnim financijskim ulaganjima, ostvareni su i izuzetni rezultati u razvoju i ukupnom poslovanju poduzeća.
Suvremeni proizvodni pogoni u PAN PEK-uU Zagrebu je 2002. godine izgrađena u potpunosti automatizirana tvornica pekarskih i slastičarskih proizvoda, najmodernija tvornica pekarskih proizvoda u Hrvatskoj, omogućivši vrhunske tehnološke uvjete za razvoj. Prije no što se nađe na stolovima kupaca, iza svakog novog proizvoda stoje mjeseci razvoja i tehnološkog ispitivanja Pan-pekovih stručnjaka.

PAN-PEK je prvi na tržište uveo mnoge vrste pekarskih proizvoda od koji su mnogi nagrađivani na međunarodnim sajmovima prehrambene industrije. Kruh "Lovačka kora" tako je višestruko nagrađivan Zlatnom medaljom kakvoće na Međunarodnom sajmu prehrane i opreme za prehrambenu industriju Zagrebačkog velesajma, a ovo prestižno odličje dobili su i drugi Pan-pekovi proizvodi poput "Pletenog lisnatog s višnjom", "Pivskog pereca" i "Čokoladne torte".