Ljeto bez kuhanja

Idealan ljetni snack čeka vas u Pan-peku – odaberite slasnu tortilju s piletinom ili tunom, omiljene okruglice sa sirom ili rolanu hrenovku i napravite pauzu od ljetnih radosti uz najfinije zalogaje!

Tortilja s piletinom i tortilja s tunom – jedan od najtraženijih i mnogima najdražih snackova su tortilje. U Pan-peku dolaze u dvije varijante, s piletinom uz dodatak cherry rajčice i salate, i s tunom, paprikom i salatom. Na vama je samo da odaberete koju varijantu popularnog meksičkog jela želite i svratite u najbliži Pan-pek po svoj ljetni snack.

Okruglica sa sirom – hrskave, prozračne, mekane i finog slanog okusa, okruglice sa sirom uvijek su traženi zalogaj. Idealne uz vašu popodnevnu kavu, za doručak, međuobrok, u pauzi od posla ili za podijeliti s društvom dok odmarate na plaži. Probajte pojesti samo jednu!

Rolana hrenovka – popularna poslastica za velike i za male! Hrenovka u lisnatom pecivu klasičan je odabir kada želite nešto ukusno, što će vas zasititi i prijati u svako doba dana. Spojite s omiljenim hladnim napitkom i dobili ste savršen ljetni snack.

Tortilje, okruglice sa sirom i rolanu hrenovku potražite u najbližem Pan-peku!

Podijeli: