UVJETI KORIŠTENJA

Internetske stranice tvrtke PAN-PEK (u daljem tekstu: Tvrtka) posjetiteljima i korisnicima omogućuju pristup informacijama Tvrtke u svrhu informiranja o djelatnostima tvrtke PAN-PEK, aktivnostima Tvrtke te informacijama o proizvodima. Web stranice www.PANPEK.hr omogućuju partnerima Tvrtke online poslovanje sa tvrtkom putem B2B Webshopa.

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge stranica www.PANPEK.hr i tvrtke PAN-PEK, osim u slučajevima kad je izričito navedeno odstupanje od Uvjeta.

Autorska prava
Svi sadržaji na stranicama www.PANPEK.hr u vlasništvu su tvtke ili trećih strana s kojima Tvrtka ima poslovne odnose te se kopiranje ili prijepis sadržaja bez dozvole i/ili navođenja izvora, što uključuje ali ne ograničava na prijenos sadržaja kataloga proizvoda, i smatra se povredom intelektualnog vlasništva Tvrtke.

Promjena i točnost sadržaja
Svaki objavljeni sadržaj podložan je promijeni bez prethodne najave, a istinitost i točnost informacija je možda neusklađena sa trenutnim odvijanjem ili nenajavljenim promjenama poslovnih aktivnosti, te se stoga relevantnom smatraju informacije dobivene od ovlaštenih osoba Tvrtke. Za provjeru informacija Vas molimo koristite Obrazac za kontakte.

PAN-PEK zadržava pravo promijene ili potpunog ukidanja bilo kojeg dijela ovih stranica, u skladu s poslovnim aktivnostima i strategijom komuniciranja ili poslovanja.

Pravila privatnosti

Odgovornost za korištenje
Tvrtka PAN-PEK smatra kako su korisnici ovih stranica upoznati s ovim Uvjetima te ne odgovara za aktivnosti ili informacije proizašle korištenjem stranica u suprotnosti sa ovim Uvjetima. Za svako korištenje ovih stranica koje nije u skladu sa Uvjetima, korisnik preuzima svu odgovornost koja proizilazi iz zakonske regulative.

Ukoliko smatrate ili uočite kako na ovim stranicama postoje netočni podaci, molimo Vas da nas informirate o tome, korištenjem obrasca. Hvala.