O nama

Naša priča

Naša priča je priča o ljubavi prema pekarstvu!

Uživamo u malim trenutcima  koji čine našu svakodnevicu – pripremi tijesta, spajanju okusa, sastojaka i začina, osmišljavanju novih delicija, pečenju proizvoda do savršenstva i dijeljenju svega toga s vama, našim vjernim kupcima.

Kroz naše Pan-pek prodavaonice, kojih je danas 73 u cijeloj Hrvatskoj, svakog dana nudimo osnovne i specijalne vrste kruha i peciva, slane i slatke proizvode, svježe i pakirane kolače i torte, a kvalitetu naših proizvoda potvrđuje i IFS certifikatUz to, dnevno opskrbljujemo i dvjestotinjak srednjih i malih trgovačkih poduzeća, kao i sve važnije trgovačke centre, škole, bolnice, dječje vrtiće, domove umirovljenika i brojne pojedinačne kupce.

Pečenje pekarskih proizvoda naša je strast, a odnos s ljudima, i zaposlenicima i kupcima, naša najveća vrijednost.

Razvoj Pan-peka

Naša vizija

Želimo biti vodeći kada je u pitanju kvaliteta pekarskih proizvoda. Želimo biti izvrsni i pouzdani u odnosu s našim vjernim kupcima. Želimo naše proizvode učiniti još dostupnijima putem mreže maloprodajnih trgovina, kao i kroz naš veleprodajni kanal odnosno prisutnost Pan-pek asortimana u svim većim trgovačkim lancima, u svim dijelovima zemlje.

Želimo biti primjer kada se radi o kreativnosti i inovacijama u pekarstvu.

I u tome smo angažirani baš svi – od prodavača u pekarnici i vozača dostavnog vozila, do uprave i menadžmenta.

Naši proizvodi do sada su osvajali brojne nagrade za izvrsnost i kvalitetu na međunarodnim sajmovima prehrambene industrije, a ove godine predstavili  smo i prvu cjelovitu liniju proizvoda u potpunosti bez aditiva – Pan-pek Pure. Inspirirani odličnim pozitivnim reakcijama, nastavljamo raditi dalje na novim proizvodima, usavršavanju postojećih i pozicioniranju domaće pekarske industrije uz bok s globalnim trendovima.

Prepoznatljivost

Naša kvaliteta

Kvaliteta proizvoda kontrolira se u svakoj fazi proizvodnje, uz sveobuhvatne mikrobiološke kontrole. Upravo je briga o kakvoći proizvoda, koja se prati od ulaska sirovina pa sve do izlaska proizvoda iz tvornice, jedna od najvažnijih stavaka našeg poslovanja.

Uveli smo i primjenjujemo International Featured Standard, odnosno IFS normu, što je danas jedna od najpriznatijih normi za sektor hrane. Certifikat dodijeljen kao potvrda usklađenosti proizvoda sa zahtjevima te norme u trgovačkim krugovima predstavlja respektabilnu potvrdu ostvarenja visoke razine kvalitete i sigurnosti proizvoda.