Mirisna i slasna – najfinija blagdanska pinca iz Pan-peka

U Pan-peku vas čekaju čak dvije blagdanske pince – manja, od 100 grama, ručno rađena i svježe pečena na licu mjesta u našim prodavaonicama i veća, od 270 grama, s grožđicama i produljene svježine.

Pinca je aromatičan slatki kruh ili kolač koji se tradicionalno priprema za Uskrs i bez kojeg je blagdanski stol nezamisliv. Pritom svaka regija, pa čak i svako kućanstvo, ima svoj poseban recept, a ono što je kod svake pince važno je da finalni proizvod na stolu bude mekan, mirisan i jako ukusan kolač. 

Iako je pinca po sastojcima i izgledom relativno jednostavan kolač, njena izrada zahtijeva dugotrajnu pripremu i umijeće. Imajući na umu kako se u današnje vrijeme mnogi ne stignu posvetiti pripremi vlastite pince, naši Pan-pek stručnjaci već godinama rade najfinije tradicionalne pince za vas, po posebnoj recepturi.

U svojoj omiljenoj Pan-pek poslovnici tako možete pronaći čak dvije vrste pince.

Naša manja pinca, od 100 grama, u odabranim poslovnicama priprema se ručno i peče na licu mjesta, kako bi bila svježa, topla i mirisna u trenu kad ju kupite. S obzirom na veličinu, možete ju pojesti i sami ili ju podijeliti s bliskom osobom.


Pan-pek u svim poslovnicama u ponudi ima i veliku pincu od 270 grama, s grožđicama i produljene svježine. Idealna je za obiteljski blagdanski stol, mirisna, ukusna i pripremana po našoj dugogodišnjoj provjerenoj recepturi.

Prepustite brigu za svoj blagdanski stol našim stručnjacima, a vi uživajte u društvu vama dragih ljudi i stvarajte posebne blagdanske trenutke!


*Pan-pek pincu od 100 g možete kupiti u sljedećim poslovnicama:

Lastovska 2a, Savica
Bukovačka cesta 25
Tržnica Dolac
Krešićeva 32, Borongaj
Lanište 24
Kneza Borne 16
Importanne centar
Ilica 52
Folnegovićeva 1a
Ozaljska 5
Paromlinska cesta 2a, Importanne centar
Frane Petrića 1
Masarykova 23
Savska cesta 13
Trg žrtava fašizma 9
Selska cesta 90b
Radnička 1a
Trg bana Jelačića 15

Podijeli: