Neodoljivi slatki noviteti u Pan-peku

Lisnato s čokoladom i lješnjakom i lisnato s javorom i orasima – dvije prefine nove slastice čekaju vas u Pan-peku! Znamo kako ćete iskoristiti sljedeću pauzu na poslu!

Slatki zalogaj nešto je što svi volimo pojesti tijekom dana – savršeno se slažu uz kavu, kao desert nakon glavnog jela, kada jednostavno želite nešto slatko ili kao večernja poslastica!

Zato smo u Pan-peku pripremili čak dva nova slatka proizvoda – lisnato s čokoladom i lješnjakom i lisnato s javorom i orasima.  Odlične kombinacije okusa, koji se idealno nadopunjuju, u prhkom lisnatom tijestu.

Ove savršene brze poslastica, za bilo koje doba dana, morate probati već danas!

Lisnato s čokoladom i lješnjakom

Jedna od najomiljenijih kombinacija kada su slastice u pitanju definitivno je ona čokolade i lješnjaka. Lješnjaci daju bogat, blago orašast okus, a čokolada dubinu i  slatkoću desertima. Lisnata pletenica s nadjevom od čokolade i lješnjaka izvana je hrskava i prhka, a iznutra mekana i kremasta. Idealna slatka pauza koja će vas osvojiti na prvi griz!

 

Lisnato s javorom i orasima

Javorov sirup svaku slasticu čini savršenom! Uz svaki zalogaj uživajte u finom punjenju od javorovog sirupa i pekan oraha, istovremeno hrskavom i kremastom, kao i u prhkom lisnatom tijestu završno prelivenom javorovim sirupom. Neodoljiva kombinacija okusa i izvrstan desert ako želite konkretniju poslasticu koja će vas zasititi tijekom dana.


Lisnato s čokoladom i lješnjakom i lisnato s javorom i orasima potražite već danas u svom omiljenom Pan-pek dućanu!

Podijeli: