Novi hit obroci za povratak u školske klupe i urede

Od ove jeseni Pan-pek asortiman proizvoda bogatiji je za dva nova slasna proizvoda – slavonsku pizzu calzone i kukuruznu špek rolicu. Oba proizvoda pripremaju se direktno na licu mjesta, svježe su pripremljena i pečena više puta dnevno i zato su duže topla. A kombinacija okusa, začina i namirnica koje smo u njima spojili oduševit će i najmanje i one nešto veće.

Tijekom pauze u školi ili od posla, pozivamo vas da svratite u Pan-pek i uvjerite se sami zašto su kukuruzna špek rolica i slavonska pizza calzone u kratkom roku postali naši najpopularniji proizvodi.

Kukuruzna špek rolica
Kukuruzna špek rolica jesenski je novitet u Pan-peku. Fino pecivo od miješanog pšeničnog brašna omotano je trakicom pancete i ispečeno do savršenog rezultata – hrskave korice i mekane, sočne unutrašnjosti.  Naizgled tradicionalnija kombinacija pancete i peciva zapravo je moderan i praktičan zalogaj koji se može pojesti sam, kao brzi topli snack ili ćete, kao mi, uzeti barem tri špek rolice i pretvoriti ovaj proizvod u puni obrok. Radi se ručno, u Pan-pek prodajnim mjestima, na licu mjesta, svježe mota i peče kako bi rezultat uvijek bio sočna, topla špek rolica.

 

Slavonska pizza calzone
Preklopljena pizza talijanski je klasik, hrskava izvana, meka, sočna  i puna finog nadjeva iznutra. I ništa manje važno, topla i svježe pečena! Zvuči odlično, zar ne?  Uz klasičnu pizzu calzone Pan-pek od nedavno u ponudi ima i slavonsku varijantu, s neizostavnim – kulenom. 

Ova calzone pizza rađena je od kukuruznog brašna, a nadjevena je rajčicom, sirom, šunkom, kulenom i
začinima te fino zapečena do savršenstva odnosno do zlatno hrskave korice. Kombinacija namirnica i okusa dat će vam potrebnu energiju i ugrijati vas i kada se temperature malo spuste, a činjenica da se slavonska pizza calzone peče više puta dnevno na licu mjesta znači i da ćete u svakom trenutku imati topli obrok. 

Slavonsku pizzu calzone i kukuruznu špek rolicu potražite već danas u vama najbližem Pan-peku i uvjerite se sami fine okuse i slasne kombinacije koje oni kriju. U slast!

Podijeli: