NOVO – Pan-pek sourdough kruhovi

U našim poslovnicama potražite sourdough klasik, sourdough kraljevski ili sourdough tamni kruh i uživajte u okusu, kvaliteti i svježini nove linije kruhova od kiselog tijesta!

Pomaknuli smo granice u pekarstvu i spojili najbolje od tradicionalne zanatske izrade i industrijske tehnologije te proizveli sourdough kruh sa živom starter kulturom. Naša tri sourdough kruha – tamni, klasik i kraljevski možete pronaći u svim Pan-pek prodajnim mjestima već danas!

Zašto su Pan-pek sourdough kruhovi bolji?

Zato što koristimo vlastitu starter kulturu koja u kruhu fermentira duže. Svaki Pan-pek sourdough kruh ručno je oblikovan u malo umjetničko djelo, na način kako su radile naše bake.

Za izradu ovog kruha ne koristimo svježi pekarski kvasac niti aditive. Radi kiselog tijesta koje dugo odmara, kruh duže zadržava svježinu, te ima karakterističan okus i rupičastu teksturu.

Sve što je dobrom kruhu potrebno izvlačimo pravilnim vođenjem duge fermentacije.

Upoznajte Pan-pek sourdough trio

Sada kad ste pročitali više o posebnostima kruha od kiselog tijesta, upoznajte našu fantastičnu sourdough ekipu:

SOURDOUGH KRUH KLASIK

  • Bez aditiva
  • Iz vlastito uzgojene kulture
  • Kiselo tijesto TIP 1: proizvedeno tradicionalnim tehnikama koje zahtijevaju kontinuirano svakodnevno osvježenje kako bi se prisutni mikroorganizmi održali u aktivnom stanju, a proces započinje pomoću dijela tijesta iz prethodne fermentacije
  • Ručno oblikovan
  • Izražajne arome mirisa i boje, karakteristične šupljikave sredine
  • Svježina do 48 h

SOURDOUGH KRUH KRALJEVSKI

  • Bez dodatka svježeg pekarskog kvasca
  • Pripremljeno korištenjem kiselog tijesta TIP 1 uz dugotrajno odmaranje
  • Ručno oblikovan
  • Izražajne arome mirisa i boje
  • Svježina do 48 h

SOURDOUGH KRUH TAMNI

  • Bez dodatka svježeg pekarskog kvasca
  • Pripremljeno korištenjem kiselog tijesta TIP 1 uz dugotrajno odmaranje
  • Ručno oblikovan
  • Izražajne arome mirisa i boje, karakteristične šupljikave sredine
  • Svježina do 48 h
Podijeli: