Novo, toplo i uvijek svježe – Pizza calzone i topli sendvič

Novi topli snack u kojem ćete uživati! Naša ponuda od sada je bogatija za dva ukusna nova proizvoda – pizzu calzone i topli sendvič koji pripremamo i pečemo u Pan-pek pekarnicama više puta dnevno kako bi bili uvijek topli, svježi i najboljeg okusa!

 Ako ste u potrazi za toplim, finim i svježim obrokom u pauzi od škole, posla ili vas je jednostavno uhvatila glad, ne tražite dalje! Naši novi proizvodi – pizza calzone i topli sendvič koje svakodnevno svježe pripremamo i pečemo u našim pekarnicama, odličan su izbor u bilo koje doba dana i za bilo koji obrok.

Prisjetite se okusa Italije uz pizzu calzone, preklopljenu pizzu nadjevenu finim sirom, šunkom, umakom od rajčice i začinima.

 Ili se odlučite za topli sendvič koji čine fino hrskavo tijesto punjeno sirom i šunkom, preklopljeno i zapečeno, a u koji možete odabrati dodatak po izboru, majonezu ili kečap.

Idealni za hladnije dane, toplo ispečeni i svježe pripremljeni, u Pan-peku vas čekaju pizza calzone i topli sendvič.  Probajte i oduševite se!

 *Proizvodi nisu dostupni u svim prodavaonicama. 

Podijeli: