Od naše obitelji za Vašu

Od naše obitelji za Vašu – neodoljive blagdanske slastice s Pan-pek potpisom 

Božićni kuglof savršenog okusa te aromatični paprenjaci, prhke zvjezdice s čokoladom i bademima ili vanilin kiflice koje se tope u ustima, samo su neki od blagdanskih iznenađenja koje je Pan-pek pripremio za omiljeno doba godine – Božić!

Glavna zvijezda svakog blagdanskog stola nesumnjivo će postati Pan-pek kuglof koji dolazi u dva okusa – klasični biskvitni kuglof s dodatkom oraha i cimeta te posut bijelom glazurom i dekadentniji kuglof intenzivnijeg okusa, s čokoladom i narančom. Sočni, mirisni i neodoljivi izbori za najljepše dane u godini!

Znamo da mnogi dočekuju članove obitelji ili drage goste s kojima nisu u prilici biti svakodnevno, a njih možete počastiti Pan-pek suhim keksima. Noviteti u ponudi su tradicionalni paprenjaci – suhi, prhki i aromatični keksi, kao i zvjezdice s čokoladom i bademima. Tu su i poznate Pan-pek vanilin kiflice s maslacem i vjenčići s punjenjem od marelice koji su već godinama odabir mnogih obitelji u vrijeme blagdana. 

Posjetite najbližu Pan-pek prodavaonicu već danas i uvjerite se sami u našu široku blagdansku ponudu! Sretne i slatke blagdane želi vam Pan-pek! 

Paprenjaci i Zvjezdice s čokoladom i bademima

Vanilin kiflice i Vjenčići

Božićni kolač

Kuglof

Podijeli: