Okusi djetinjstva u Pan-peku

Prisjetite se, zajedno s nama, omiljenih okusa iz djetinjstva i uživajte u najfinijim Pan-pek proizvodima: rolanoj baklavi, salenjacima i štruklama sa sirom!

U predblagdansko vrijeme svi želimo osjetiti toplinu doma i biti u društvu obitelji i onih koje najviše volimo. Često su neizostavan dodatak obiteljskih druženja i tradicionalne domaće slastice koje su radile naše majke i bake i koje nas svojim mirisom i okusom podsjećaju na sretne i lijepe trenutke iz djetinjstva. Upravo njih možete pronaći u Pan-peku i prilikom sljedećeg druženja uživati u odličnim okusima, a uštedjeti vrijeme koje biste potrošili na pripremu.

Predstavljamo vam Pan-pek proizvode koji će prizvati „okuse djetinjstva“: rolanu baklavu, salenjake i štrukle sa sirom.

Rolana baklava

Fini kolač od vučenog tijesta s punjenjem od oraha i preliven slatkim sirupom jedan je od onih kojima nitko ne može odoljeti. U Pan-peku baklavu pripremamo ručno, prema tradicionalnoj recepturi i s puno pažnje i ljubavi, a rezultat je bogata, sočna i slatka poslastica.

Salenjaci
Ova mirisna prhka peciva tradicionalni su kolač koji i danas jednako rado jedemo kao i brojne generacije prije nas. Salenjaci su punjeni pekmezom, a fino se listaju zbog dodatka masti kojim se premazuje tijesto prije pečenja. Ima li boljeg zalogaja u zimsko vrijeme?

Štrukla sa sirom

Neodoljiv slani specijalitet od vučenog tijesta, nadjeven smjesom od svježeg sira i jaja! Štrukle sa sirom ujedno su idealan odabir za ovo hladnije vrijeme jer će vas fino zasititi, a njihov je okus jednostavno neodoljiv. 

Potražite u najbližem Pan-peku i podsjetite se zajedno s nama na jednostavne, male užitke i sretne trenutke.

Podijeli: