Sendvič mozzarella – NOVO u ponudi

Ukusan, lagan i osvježavajući sendvič s mozzarellom i rajčicom novi je proizvod u Pan-pek asortimanu! Probajte ga već danas!

Omiljen brzi obrok s nogu koji vas drži sitima duže vrijeme, a uz to je iznimno ukusan? Naravno, u pitanju je nezaobilazan sendvič. Proširili smo našu ponudu novim okusima pa vam predstavljamo novi sendvič za koji smo uvjereni da će vas osvojiti na prvu – mozzarella rajčica!

A nismo zaboravili niti ljubitelje mesnih okusa. Poboljšali smo sadržaja naših najprodavanijih sendviča – tuna i puretina, kako bismo vam pružili odličan obrok pun okusa!

Sendvič mozzarella

Novi sendvič u ponudi! Za ljubitelje laganih, a opet svježih okusa, tu je naš mozzarella sendvič koji će se svidjeti i vegetarijancima i onima koji to nisu. Mozzarella, rajčica, zelena salata i fini umak na bazi majoneze u slasnom pecivu od krumpirovog tijesta – tako jednostavno, a  tako ukusno! Ne sumnjamo da ćete se zaljubiti u njega na prvi griz.

Sendvič puretina

Kriške ukusne puretine i sira, kuhana jaja, zelena salata i majoneza baza su našeg poznatog sendviča od puretine koji sada dolazi u novom, još finijem pecivu na bazi krumpirovog tijesta. Savršen spoj slasnog peciva i bogatog punjenja!

Sendvič tuna

Sendvič tuna još je jedan od naših klasika koji smo poboljšali i učinili još više neodoljivim! Tuna, zelena salata, rajčica i krastavci čine ukusno punjenje koje se slaže u novo, hrskavo izvana, meko iznutra, kukuruzno pecivo. Probajte već danas i javite kako vam se sviđa ovaj spoj!

Podijeli: