Sezona krafni je krenula, a svi znaju da nas ona najbolja, s marelicom, ručno rađena i svaki dan svježe pečena čeka u Pan-peku! Godinama prepoznata i priznata kao ona prava, i dalje je neodoljiva, sočna, topla, s finim punjenjem od Podravka džema od marelice, klasik kojem se uvijek vraćamo!
Krafne su uvijek aktualne u našim krajevima, a s posebnim guštom jedemo ih baš u veljači. Smatraju se simbolom maškara i fašnika i omiljena su slastica i velikih i malih. Pritom su najtraženije krafne s punjenjem od marelice, jednostavna i uvijek fina kombinacija koju smo zavoljeli još u djetinjstvu.
No, iako naizgled jednostavna poslastica, pravu krafnu savršenog okusa i teksture nije nimalo lako ispeći. Od recepture, namirnica, izrade tijesta, preko procesa pečenja punjenja i finalne dekoracije – svaki od ovih elemenata jednako je važan za postizanje one prave krafne.
Znamo to i u Pan-peku i zato već više od 30 godina slijedimo recept naše djelatnice, tete Verice. Pan-pek krafne ručno su rađene, savršeno pečene, sa zlatnim prstenom po sredini, meke i prozračne, posute šećerom u prahu i bogato punjene finim Podravka džemom od marelice. Kako bi uvijek bile svježe i odlične kvalitete pečemo ih više puta dnevno, posvećujući pažnju svakom detalju.
Koliko smo ponosni na ovu tradiciju izrade krafni i na naše krafne, toliko smo i na činjenicu da su ih kao one prave prepoznali i naši brojni kupci i da upravo njih nagrađuju svojom vjernošću godinu za godinom. Jer, samo je jedna prava, proizvedena u Planinskoj!
Svoje Pan-pek krafne od marelice možete kupiti svakodnevno u jednoj od naših brojnih poslovnica, a za vas smo pripremili i pakiranja od 6 i 12 krafni. Vidimo se u Pan-peku!
