Probajte novi burek s ABC sirom

Spojili smo dva omiljena okusa i dobili jedinstven – izvana hrskav, iznutra kremast, slastan i neodoljiv – burek s ABC sirom. Potražite ga već danas u svim Pan-pek pekarnicama!

U Pan-peku volimo izazove i uvijek želimo pružiti što kvalitetniji, cjelovitiji, kreativniji i ukusniji proizvod. Što to znači kada je u pitanju jedan od naših najpoznatiji proizvoda – motani burek sa sirom? Pitali smo se to i sami i odlučili ga podići na stepenicu više, a za to nam je bio potreban još jedan proizvod omiljen među generacijama i generacijama i omiljen na našim prostorima, ABC krem sir.

Rezultatom smo više nego zadovoljni!

ABC krem sir iz Belja sadrži samo tri sastojka – mlijeko, vrhnje i malo morske soli, a kako mu i samo ime kaže neodoljivo je kremast i ukusan. Pan-pek burek radi se od vučenog tijesta i prema tradicionalnoj recepturi kako bi bio baš onakav kakav burek treba biti –hrskav, sočan, slastan i bogato nadjeven odabranim nadjevom.

Kada smo spojili ova dva proizvoda dobili smo Pan-pek burek s ABC sirom. Neodoljivo ukusan, hrskav izvana, kremast iznutra, s odličnom kombinacijom okusa i tekstura i pravi izbor u svako doba dana – ujutro, u podne ili navečer. Potražite ga već danas u svim Pan-pek pekarnicama i uživajte u jedinstvenom i posebnom gurmanskom doživljaju!

Podijeli: