Svježe iz pećnice – brzi i topli snack obroci iz Pan-peka

Kada poželite ukusan, brzi i topli obrok Pan-pek ima rješenje za vas.

Proizvode koje najviše volite pripremamo ručno na licu mjesta u Pan-pek poslovnicama „just in time“ kako bi u svakom trenutku bili svježe pečeni i topli.

Pizza, topli sendvič, pizza calzone i pizza lađice, samo su neki od njih, a kako izgleda njihova priprema te koje sve vrste omiljenih toplih snackova možete kupiti u Pan-peku saznajte u nastavku. 

Najpopularniji „fast food“ na svijetu, jedan je od najtraženijih i u našim pekarnicama. Idealan je doručak, ručak, međuobrok ili večeru. Radi se, naravno, o talijanskom klasiku, pizzi. U Pan-peku vas čekaju čak četiri vrste pizza, pa ovisno o preferencijama možete izabrati između margarite, miješane, slavonske i kukuruzne pizze. Naše kolegice u pekarnicama svaku pizzu rade ručno i s puno pažnje – pripremljeno tijesto pomno razvlače na željenu debljinu te bogato nadijevaju umakom od rajčice, sirom, šunkom, šampinjonima i drugim sastojcima, ovisno o vrsti pizze. Nakon toga pizza se stavlja u prethodno zagrijanu peć i nakon nekoliko minuta spremna je za posluživanje – vruća, slasna i svježe pečena!

 

Uz klasičnu pizzu, nedavno smo u ponudu uveli i pizzu calzone, poklopljenu pizzu, koja se odlikuje zatvorenim oblikom te je zato nadjev duže topao i sočan. Tajna je u zatvaranju dva dijela tijesta brzim pokretima ruke kako bi se dobio poznati calzone oblik, a naše kolegice u Pan-pek prodavaonicama pravi su stručnjaci za pripremu i pečenje calzone pizze, jednako kao i toplog sendviča. Radi se također o toplom, svježe pripremljenom i ispečenom snacku koji je punjen sirom i šunkom te preklopljen i ispečen, a kao dodatni umak možete odabrati majonezu ili kečap. 

Proizvod koji možete pronaći samo u Pan-peku i koji je jedan od najtraženijih svakako su i pizza lađice, a u njemu smo spojili pizzu u tijestu koje se završno formira u oblik lađice. Na taj način punjenje dulje ostaje toplo te se zadržava u sredini. Poseban oblik lađice proizvodu daju vješte ruke naših kolegica koje tijesto za pizzu stručno i brzo razvlače, pune nadjevom i oblikuju u specifičan oblik. Ove, sasvim posebne, mini pizze dolaze u četiri fina okusa – vege, sir šunka šampinjoni, četiri sira i tuna.

Ako ste se zaželjeli finog, toplog, svježe pripremljenog obroka u bilo koje doba dana, pozivamo vas da posjetite najbliži Pan-pek dućan i uživate u svom, tek ispečenom i izvađenom iz pećnice, omiljenom proizvodu – trokut pizzi, calzone pizzi, toplom sendviču ili pizza lađicama.

 

Nisu svi proizvodi dostupni u svim dućanima

Podijeli: