U veljači uživamo u neodoljivim Pan-pek krafnama

Stigla nam je veljača kojoj se veselimo iz jednoj jako finog razloga – vrijeme je poklada, fašnika, karnevala, maškara, uz koje neizostavno idu omiljeni deserti, krafne! Ako nemate vremena za pripremu, a želite razveseliti svoju obitelj ili prijatelje finim, uvijek toplim, svježe ispečenim krafnama koje podsjećaju na one iz vašeg djetinjstva, svratite u Pan-pek!

Najpoznatije i one s najdužom tradicijom su krafne s punjenjem od marelice. U Pan-peku se peku dnevno  kako bi uvijek bile svježe, mekane, slasne i tople, a punjenje je neizostavni Podravka džem od marelice. Ove krafne možete kupiti i u posebnim pakiranjima od 6 i 12 krafni i iznenaditi kolege na poslu i prijatelje, oduševiti svoje ukućane nakon dana punog obveza ili izmamiti najmlađima osmijeh na lice omiljenim desertom.

Probajte i naš drugi bestseller – krafnu s Lino Ladom, omiljenim namazom brojnih obitelji i generacija koji se u kombinaciji s našom slasnom krafnom pretvara u savršeni slatki zalogaj. Tu su i krafne s punjenjem od čokolade, bijela ili roza krafna – koji god okus želite, imamo ih sve.

Nakon ovih redaka otvorio vam se apetit i baš biste sada mogli pojesti, najmanje jednu, krafnu? Vidimo se u vama najbližem Pan-peku, čekamo vas! 

Podijeli: