Ljetni doručak uz domaći kruh sa sjemenkama

Domaći kruh sa sjemenkama jedan je od naših najpopularnijih kruhova. Tamnije hrskave kore, od polubijelog i raženog brašna, bogato je posut zdravim, hranjivim sjemenkama suncokreta, sezama i maka te je meke, fine unutrašnjosti. Idealno se slaže sa gotovo svim namirnicama i čini idealnu bazu za doručak, ručak, međuobrok i večeru.

Iako kruh najčešće jedemo sa salamom, šunkom, sirom ili kao prilog glavnom jelu, danas vam donosimo kreativnu ideju kako ga možete kombinirati sa omiljenim plodovima ljeta – kupinama – i dobiti pomalo
drugačiji, ali neodoljiv ljetni doručak.

Jednostavno je! Pan-pek domaći kruh sa sjemenkama prvo namažite kremastim ricotta sirom, zatim dodajte kupine i na kraju pokapajte medom. Opcionalno možete još dodati i listiće mente ili nasjeckane orašaste plodove, a svi ovi okusi slažu se zajedno – savršeno!

Domaći kruh sa sjemenkama suncokreta, sezama i maka, čeka vas u svim Pan-pek poslovnicama.  

Podijeli: