Dani kruha u Pan-peku

Pridružite se odličnim aktivnostima povodom Dana kruha u Pan-peku i osvojite jedinstvenu nagradu – mjesec dana besplatnog kruha!

Dani kruha obilježavaju se svake godine u listopadu kako bi se na primjeren način iskazala zahvalnost za plodove zemlje, istaknula važnost očuvanja resursa i potaknulo poštovanje prema hrani koju svakodnevno jedemo.

Najčešće se obilježavaju u školama, vrtićima i drugim odgojnim i obrazovnim ustanovama i to kroz prigodne aktivnosti za najmlađe. Na taj se način od malih nogu uči o nastajanju kruha i njegovoj važnosti u prehrani, o tradiciji i običajima te se potiče sudjelovanje djece u izradi kruha, u školama i obiteljima.

Za nas u Pan-peku dan kruha je svaki dan i kroz svoje poslovanje nastojimo kupcima pružiti kvalitetan, raznovrstan, svjež kruh i peciva, no u listopadu na ove proizvode ipak stavljamo poseban naglasak.

Ove godine Dane kruha obilježavamo kroz aktivnosti u koje ćemo uključiti zajednicu, educirati, zabaviti se, potaknuti kreativnost i podsjetiti na važnost kruha za svakodnevan život. Nastavite čitati saznajte što vas sve očekuje u danima koji su ispred nas!

Facebook kreativni natječaj – od 12. do 17. studenog želimo da vi i vaši veliki i mali članovi obitelji s nama podijelite crteže na temu kako zamišljate Pan-pek. Što kreativnije, naravno, to bolje jer najbolji crtež osvaja jedinstvenu nagradu – mjesec dana gratis kruha u Pan-pek pekarnici po izboru. Više informacija potražite ovdje

Edukativna radionica za najmlađe i posjet Pan-peku – u posjet smo pozvali vrtić Dječji vrtić Vrbovec, iz Vrbovca, te ćemo s malim polaznicima imati edukativno-kreativnu radionicu izrade kruha, a imat će priliku saznati i kako se u Pan-peku proizvodi kruh. Sve to, naravno, zasladit ćemo s našim poznatim krafnama, a svoje prve kruhove naši mali polaznici, po završetku radionice, ponijet će kući svojim obiteljima. 

 

I za sam kraj, još ćemo vas jednom podsjetiti kako u svojoj najbližoj Pan-pek pekarnici svakog dana možete kupiti svježe pečen, hrskav, mirisan i raznovrstan kruh i peciva. Neki od naših favorita su slavonski kruh, domaći bijeli i beskvasni kruh, kruh s bučinim sjemenkama, kukuruzna miješana pogača i hrskavo zlato. Koji je vaš?

Podijeli: